Program Mentorship Instructor Yoga

DESCOPERA SI CREEAZA STILUL TAU AUTENTIC DE PREDARE

O oportunitate pentru profesorii de yoga de a-și dezvolta abilitățile și de a-și aprofunda cunoștințele despre yoga prin studiu personal sub îndrumarea unui mentor cu experiență.

Tocmai ai terminat un curs de profesor de Yoga și nu știi ce să faci în continuare?
Te gandesti sa creezi programe complexe, programe online si retreat-uri?
Simti ca nu ai suficienta încredere, motivație, idei sau direcție?

Indian Yoga Academy iti oferă un program de mentorat yoga unic și complet personalizabil pentru a se potrivi nevoilor tale!
CE FACEM IN SESIUNILE ONLINE UNU LA UNU?
 • Definirea obiectivelor si provocarilor tale
 • Descoperirea si crearea stilului tau autentic ca profesor
 • Consiliere in secventierea claselor tale in functie de tematicile alese, respectand atat directia traditionala cat si tendintele moderne in predarea Yoga
 • Recomandari pentru predarea in sala sau studio, predarea online, programe inregistrate
 • Interactiune autentica si fidelizarea clientilor
 • Plan de actiune pentru indeplinirea obiectivelor
 • Stabilirea practicii tale personale individualizate care va include: meditatie, pranayama, mudre, mantre, kriyas si practica asanelor.
 • Sfaturi utile de business
 • Sesiuni  Q&A
 • Feedback sincer pentru ideile si planul tau de actiune
DESPRE MENTORIAm reunit profesori și instructori cu experienta pentru a iti oferi acest program de mentorat. Toți au experiență în multe aspecte ale yoga și instruirii, precum si in business si promovare.

Vom avea o sesiune gratuita de 20 de minute pentru a evalua solicitările si pentru a ne asigura că sunteți asociat cu un mentor care vă va îndeplini cel mai bine obiectivele.

CE ESTE INCLUS IN PROGRAMUL DE MENTORSHIP PENTRU INSTRUCTORI YOGA:

 • 8 sesiuni ( 4 sesiuni de 1 h si 4 sesiuni de ½ ora) stabilite impreuna si adaptate nevoilor tale
 • Suport pe e-mail între sesiuni
 • Oportunitatea de a asista mentorul în timpul diferitelor evenimente, precum clase speciale, cursuri pentru profesori, festivaluri de yoga si workshopuri
 • Coaching unu la unu pentru a asigura setarea unor obiective si directii clare conform personalitatii si nevoilor tale
 • Feedback sincer și sfaturi cu privire la ideile și intențiile tale
 • Studiu individual, practica personala si recomandari de materiale pentru inspiratia ta si pentru aprofundarea cunostintelor, conform obiectivelor pe care le stabilim impreuna
 • Crearea unui brand personal
 • Expunerea in social media: Facebook, Instagram & Youtube
 • Acces la comunitatea de pe grupul privat de mentorat de pe Facebook pentru a iti împărtăși succesele și provocările
 • Acces la baza de date a specialistilor nostri: kinetoterapeuti, fizioterapeuti, antrenori personali, nutritionisti, osteopati, psihoterapeuti, specialisti in acupunctura si medicina traditionala chinezeasca, ayurveda, numerologie, tarot, etc
 • Discount la workshopurile si evenimentele noastre
 • Promovare la sfarsitul programului pe pagina noastra de Facebook si Instagram

CUI I SE ADRESEAZA ACEST PROGRAM DE MENTORSHIP:

 • Persoane care își doresc să creeze programe de yoga comprehensive, programe online și retreat-uri
 • Persoane în căutare de idei și direcții în cariera lor de instructor yoga
 • Notă: Acest program de mentorship este disponibil doar persoanelor care au absolvit deja Cursul 200H Yoga Instructor, în cadrul unei școli acreditate.

Mentori in acest program

Veronica Miona

Master Trainer Curs Yoga

Inconjurata de sport dintotdeauna – din frageda copilarie, prin prisma parintilor care activau in domeniile lupte greco-romane si fotbal –, Veronica a devenit co-fondator al Scolii Fitness Scandinavia la 26 de ani iar la 32, intr-o perioada de transformare personala (cu puțin timp inainte, il adusese pe lume pe cel de-al doilea fiu al sau), a simtit sa inceapa sa practice regulat Yoga.
Desi nu era prima data cand participa la o astfel de clasa, acela a fost momentul decisiv cand a patruns sensul acestei practici stravechi – ce combina posturi fizice cu tehnici de respiratie, pe un fond de gandire flexibil si deschis – care ofera nu doar mișcare si mobilitate sporita, ci si o cunoastere mai buna a propriului corp si a propriei minti.

O fire energica, nelinistita, mereu sub presiune – in contextul maternitatii si al relatiei de cuplu, dar si al activitatii intense profesionale –, prin practica consecventa pe care a început-o si sustinut-o de atunci, Veronica a gasit, in sfarsit, spatiul propriu de liniste, centrare si neutralitate care s-o ajute sa-si reinoiasca fortele interne si sa gaseasca noi resurse pentru creativitate (acasa si la job), mai mult calm si mai mult echilibru in viata de zi cu zi.

Mai mult, ce a cucerit-o iremediabil în practica Yoga a fost ca, prin intermediul corpului si al mintii care se antrenau pe o saltea, a inceput sa perceapa o senzatie palpabila de apartenenta la ceva ce depasea sfera realitatii imediate, o apropiere spirituala de intregul Univers, de ceea ce numim Divinitate, Sursa, Energie. Odata ce te conectezi la aceasta “Baterie”, Yoga devine un instrument fizic si psihic prin care accesezi resurse interne nebanuite, ce pot fi utilizate pentru o existenta traita mai frumos, mai sanatos si mai constient, e de parere Veronica.

Pe masura ce a perseverat si avansat cu aceasta cunoastere, urmatorul pas firesc pentru ea a fost sa obtina certificarea de Master Trainer si sa debuteze ca profesor pentru viitorii instructori si profesori de Yoga din Romania, in cadrul Scolii Fitness Scandinavia.

In prezent, la clasele si cursurile pe care le preda, Veronica Miona impartaseste cu generozitate informatiile, intr-o atmosfera calda, confortabila, propice comunicarii si invatarii. De altfel, mantra ei profesionala este “Atata vreme cat sunt incarcata si sanatoasa, transmit cu usurinta energie pozitiva si-i pot incarca usor si pe cei din jurul meu”.

Georgiana Buta

Master Trainer Curs Yoga

De 4 ani de zile Georgiana a ales sa se dedice unei călătorii, sa fie alături de oameni, sa împărtășeasca din cunoștințele si experiențele ei pentru ca, cat mai multă lume sa se bucure de un stil de viața activ, conștient ce sa ofere o stare de bine.

A reușit in scurt timp sa își construiască businessul propriu, business clădit in jurul unui stil de viata sanatos.Stilul creativ a ajutat-o sa scoată in valoare mai multe tipuri de practici, să îmbine armonios stilul yoga tradițional cu stilul contemporan.
Pandemia a determinat-o sa intre in mediul online si sa construiască inclusiv programe online, programe accesibile oricărui tip de client indiferent de stilul si experinta in practica yoga.

Fiecare zi pentru ea este o oportunitate sa descopere si mai mult din ceea ce yoga ne poate oferi.

O fire vesela, cu multă energie ce-si doreste sa fie alături de voi in aceasta calatorie, sa va creati stilul vostru autentic pe care sa il puneti in lumina.

Inscriere

Pret

4900 RON

TVA inclus

Selectati metoda de plata:

(citeste mai mult)

LAsa-ne un mesaj

Pentru orice intrebari legate de programul de mentorship, lasa-ne un mesaj prin intermediul formularului de mai jos:

Facebook Messenger
WhatsApp