Ana Maria Corban

Romania

Vanzari, administrare si servicii clienti

Ana-Maria Corban a absolvit Sociologia la Universitatea din București și a urmat masterul Consum și Marketing din cadrul aceleiași facultăți. Este o fire sociabilă, empatică și ambițioasă.
Handbalul a fost sportul care a ajutat-o să se dezvolte armonios în cei 8 ani în care a făcut parte din echipa de handbal a școlii generale și a liceului la care a învățat.
Experiența profesională în domeniul farma a ajut-o să ia contact din nou cu lumea sportului,  prin intermediul acțiunilor de promovare a suplimentelor alimentare în cluburile și sălile de sport din București.  Acest proiect a inspirat-o să scrie lucrarea de disertație intitulată ”Generația Wellness- consumatorii de sănătate”.
Consideră că a face parte din echipa Fitness Scandinavia reprezintă următorul pas pentru dezvoltarea ei personală și profesională.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

16 Iunie - 15 Iulie 2018 / Bucuresti

Curs Aerobic

Acest curs are 24 credite

Ne dorim sa performezi si sa devii din ce in ce mai bun in calitate de Instructor Aerobic . Am pregatit pentru tine un curs care sa te provoace si sa te invete sa lucrezi cu grupuri de oameni in atingerea obiectivelor lor. Cursul este aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este acreditat de catre Europe Active si Ereps.
detalii
19 Mai - 16 Decembrie 2018 / Galati

Curs tehnician nutritionist

Acest curs are 24 credite

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu si Gabriela Berechet.

La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.
detalii
27 Aprilie - 10 Iunie 2018 / Cluj-Napoca

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
mai multe evenimente