Ana Maria Corban

Romania

Vanzari, administrare si servicii clienti

Ana-Maria Corban a absolvit Sociologia la Universitatea din București și a urmat masterul Consum și Marketing din cadrul aceleiași facultăți. Este o fire sociabilă, empatică și ambițioasă.
Handbalul a fost sportul care a ajutat-o să se dezvolte armonios în cei 8 ani în care a făcut parte din echipa de handbal a școlii generale și a liceului la care a învățat.
Experiența profesională în domeniul farma a ajut-o să ia contact din nou cu lumea sportului,  prin intermediul acțiunilor de promovare a suplimentelor alimentare în cluburile și sălile de sport din București.  Acest proiect a inspirat-o să scrie lucrarea de disertație intitulată ”Generația Wellness- consumatorii de sănătate”.
Consideră că a face parte din echipa Fitness Scandinavia reprezintă următorul pas pentru dezvoltarea ei personală și profesională.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

27 Aprilie - 10 Iunie 2018 / Cluj-Napoca

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
12 - 13 Mai 2018 / Bucuresti

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

Aceasta conventie are 6 credite

Invitam toti iubitorii de fitness sa se antreneze impreuna in cadrul celui mai apreciat eveniment de fitness din Europa

Vor sustine clase unii dintre cei mai cunoscuti presenteri din lume si veti avea ocazia sa incercati cele mai noi concepte care au facut inconjurul lumii

Nu trebuie sa fii antrenor pentru a participa! Tot ce trebuie sa aduci cu tine este energia pozitiva, imbracaminte sport si incaltari adecvate

Pentru mai multe informatii sunati la + 40 735 559 251(Ionela Spinu) sau  + 40 735 559 252 (Loredana Zoican) sau  + 40 727 347 761 (Viviana Badea)
detalii
3 Martie - 7 Octombrie 2018 / Bucuresti

Curs tehnician nutritionist

Acest curs are 24 credite

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu, Cori Gramescu  si Gabriela Berechet

La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.
detalii
mai multe evenimente