Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Specialisti in educatie

Echipa noastra de traineri este bine consolidata si se dezvolta in permanenta, caci instructorii se antreneaza si ei sa fie cei mai buni, ca sa poata avea cei mai buni cursanti.

hai sa ne cunoastem

Consultanti internationali

Cursurile, antrenamentele speciale si evenimentele organizate de Fitness Scandinavia sunt intotdeauna legate de personalitati ale fitness-ului international. Suntem mandri ca avem experti de top in echipa de consultanti internationali.

hai sa ne cunoastem

Echipa din spate

Fitness Scandinavia inseamna o echipa puternica nu doar in sala de sport, dar si in birourile noastre. De la echipa de management, care a construit de la zero una dintre cele mai bune scoli de fitness din Romania, la echipa de la vanzari sau fianciar, toti sunt dedicati pasiunii pentru sanatate prin sport si nutritie.

hai sa ne cunoastem