Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

26 - 27 Noiembrie 2016 Cluj-Napoca

Alex Valah
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training)

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvolta-ti cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.
inscrie-te acum
Daca esti activ in industria fitnessului, cu siguranta ai auzit de Alex Valah. Master Trainer al cursului de instructor fitness al Scolii Fitness Scandinavia, al cursului Personal Trainer Level 2, al cursului de EMS, mandru detinator a doua studiouri cunoscute de personal training si EMS din Bucuresti, Alex te va introduce unui nou stil de antrenament: S.F.T. – Surface Free Training sau antrenament suspendat.

A fost antrenat de unii dintre cei mai populari si importanti trainer internationali, ca Matthew Griffiths, si Dimitris Gourgos, iar acum se bucura de popularitatea unui master trainer international.

Fost atlet de performanta, Alex Valah si-a dat toata energia in a-i invata pe altii cum sa le faca oamenilor viata mai buna prin sport. Si bine a facut, luand in considerare trainerii de pe piata, care in acest moment isi construiesc un nume si legaturi pretioase.

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

Club Moving Cluj
Str. Calarasilor Nr 1, Cluj Napoca, Jud Cluj.
In incinta Hotel Belvedere

Pret

550 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri