S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

27 - 28 Octombrie 2018 Bucuresti

Laurentiu Cical
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: LAURENTIU CICAL.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.
inscrie-te acum
Daca esti activ in industria fitnessului, cu siguranta ai auzit de Laurentiu Cical. Master Trainer al cursului de Instructor Fitness Level 1 si SFT Workshop al Scolii Fitness Scandinavia, Laurentiu te va introduce unui nou stil de antrenament: S.F.T. – Surface Free Training sau antrenament suspendat.

Laurentiu a facut parte din lumea sportului de la o varsta frageda, jucand fotbal in liga profesioniștilor. Mai mult de-atat, si-a mentinut pasiunea pentru sport, orientandu-se catre lumea fitness-ului, in prezent, fiind unul dintre cei mai cautati presenteri nationali din cadrul Conventiei Internationale organizate de scoala noastra. Este unul dintre cei mai iubiti Master Traineri, pentru ca este foarte stapan pe informatiile pe care le-a dobandit, dar, mai ales, transmite pasiunea pentru sportul pe care il imbratiseaza de atatia ani.

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

FS Studio
Strada Putul lui Zamfir nr. 37, Bucuresti

Pret

550 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri