Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Invitam toti iubitorii de fitness sa se antreneze impreuna in cadrul celui mai apreciat eveniment de fitness din Europa

Vor sustine clase unii dintre cei mai cunoscuti presenteri din lume si veti avea ocazia sa incercati cele mai noi concepte care au facut inconjurul lumii

Nu trebuie sa fii antrenor pentru a participa! Tot ce trebuie sa aduci cu tine este energia pozitiva, imbracaminte sport si incaltari adecvate

Pentru mai multe informatii sunati la + 40 735 559 251(Ionela Spinu) sau  + 40 785 120 414 (Georgiana Berbeceanu) sau  + 40 727 347 761 (Viviana Badea)
Vezi program

Locatie conventie

Rin Grand Hotel,
Soseaua Vitan Barzesti, 7D – 7E

Orele evenimentului

Sambata (09.00 - 19.00)

Duminica (09.00 - 18.00)

Pret special

450.00 RON(TVA inclus)

Inregistrare

Program

SELECTIE CLASE / SEMINARII

Va rugam bifati clasele / seminariile la care doriti sa participati.

Puteti alege doar 1 clasa / seminar pentru acelasi interval.

Sâmbătă, 12 Mai 2018

SALA 1
(Bucharest)

SALA 2
(Bucuresti)

SALA 3
(Paris)

SALA 4
(Berlin)

SALA 5  (Bruxelles)

SALA 6   (MOSCOW)

SALA 7 (Cycling @ Strasbourg)

SALA 8  (SEMINAR @ Barcelona)

09:00
10:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
10:15
11:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
11:30
12:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
12:45
13:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
14:00
15:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
15:15
16:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
16:30
17:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
17:45
18:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Functional step

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Ne vom atinge limitele, vom explora mișcarea și vom crea o combinație frumoasă si plină de fericire și putere! Aceasta este o clasă care nu trebuie ratată, deoarece va fi memorabilă.

Dance with me

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Clasa de dans a lui Jorge are influențe de la Jazz, Funk și Hip-Pop. Clasa se bazează pe creativitate amestecată cu combinații de pasi care te fac sa plutesti! Bazele din aerobic sunt temelia clasei, dar când Jorge începe să joace cu coregrafia, vă oferă o experiență pe care nu o veți uita curând!

Yoga workshop

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

A face ceea ce este imposibil și nerealizabil atît posibil cat și realizabil! Stilul acestui workshop preda toate lucrurile pe care nu le vei vedea într-o clasa de yoga tipica. Deci, daca credeți ca nu aveți ceea ce este necesar pentru a face unele dintre cele mai provocatoare posturi, exerciții și rutine, atunci trebuie sa veniti la acest atelier. Totul, de la headstand si armbalance, flying, floating and hand standing!

Metabolic workout

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Metabolic, deoarece antrenamentul este la  înaltă intensitate, alternand rezistenta cardiovasculara și forta musculara în recuperările active, creează consumul de grăsimi și cresterea energiei post-exercițiu.
Formatul include o serie de secvențe, care vor fi dezvoltate și analizate în curs de desfășurare, cu o metoda numita "progresiva" si o metoda clasica pentru cei care predau activitățile muzicale

Postural Alignment

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Conceptul clasei Postural Alignment, creata si sustinuta de catre Tiberiu Vintiloiu, urmărește imbunătățirea poziției corpului in spațiu. Prin tehnici de detensionare, stretching, yoga, proprioceptie , miscari functionale in toate planurile biomecanice corpul incepe sa isi recâștige forma din copilărie. O ușurintă mai mare de a ne mișca si desigur dispariția durerilor articulare, acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui sa participam la clasa de Postural Alignment

Play Pole

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Incepatori si intermediari
Trucuri la bara, de la incepatori la intermediari pentru participant care vor sa experimenteze diferite tehnici si practici la bara.

Indoor cycling power

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Vino alaturi de Revital într-o călătorie virtuală prin incantatorii munți Edom, o experiență de neuitat pe muzica plina de ritm care iti vor stimula pulsul. Pedalam alături pe langa Marea Roșie într-un peisaj de deșert uluitor . Stiindu-ti RPM-ul, Pulsul si KM-ul online pe ecran,  în căldură, în frig, în noapte și în zi - un grup care se contopeste cu natura ... nu mai rămâne nimeni in spate!

Coach in the mirror

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Un puternic instrument de dezvoltare personala necesar pentru atingerea celor mai bune rezultate ale clientilor, o baza de resurse si tehnici de programare neuro-lingvistica (NLP) care va va da controlul deplin al procesului de antrenament. Va vom masteriza abilitatile cu un efect direct de crestere a incredere pe care clientii v-o acorda.
Totul are legatura cu accesarea mintii subconstiente a clientilor, pentru a va putea conecta cu acestia la nivelul corect al valorilor personale.
Veti invata cum sa identificati deciziile limitatoare care blocheaza evolutia clientilor vostri, eliminandu-le, pentru a optimiza rezultatele, pentru a le da si mai mult.
Veti invata cum sa identificati strategiile de achizitii ale clientilor si sa instalati unele folositoare pentru misiunea voastra.
De asemenea, veti invata cum sa folositi meta-programe si cuvinte cheie, care vor bloca opozitia clientilor vostri si cum sa le „vindeti” exact acele abilitati ale voastre , de care acestia au mai multa nevoie.
Credeti ca clientii vostri isi cunosc limitele? Ce ar fi daca v-as spune ca mesaje cu efect pozitiv ar putea fi „instalate” in mintile clientilor vostri schimbandu-le strategiile logice? Da, acest lucru este posibil folosind NLP si inductia hipnotica.
Antrenamentul ecologic- o paradigma a eticii

Cross training Cardio

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Un concept tare indragit in toata lumea soseste la cea de-a opta editie a Conventiei Internationale de Fitness din Romania! Toata lumea a auzit despre antrenamentul de tip cardio, insa tehnica si stilul pe care clasa il sunt aparte si nu trebuie ratate. Te asteptam sa te antrenezi intr-un stil unic!

FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta! Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)

FunctionalSHAPE™

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Te-ai saturat sa mai cauti noi coregrafii pentru clase ? Nu ti se pare dificil sa tot cauti  muzică nouă și interesantă pentru clase ? FunctionalSHAPE ™ este un  program de clase proiectat pentru a rezolva toate aceste probleme. FunctionalSHAPE ™ nu este o clasă tradițională de formare funcțională . FunctionalSHAPE ™ combină exerciții cardio , împreună cu exercitii funcționale coordonate pe coregrafie si muzica. Daca iti plac clasele de aerobic sau step , această clasă este, cu siguranta,  pentru tine . FunctionalSHAPE ™ este creat de Fitness Scandinavia pentru a ajuta cluburile de fitness sa ofere clase de o calitate optima. Ori de câte ori vedeți o clasă de FunctionalSHAPE ™, puteți fi siguri că aveți parte de o sesiune de antrenament foarte eficienta si creativa. Vino și vezi de ce toată lumea vorbește despre acest concept !

Kangoo Boot Camp

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Această clasă poate fi mult mai mult decât "Alearga, Alearga si acum Push-up!"
Este o clasa de forța și de condiționare a mușchilor. Vom includem elemente de rezistență în program pentru un antrenament complet al corpului. Fun Total! Vino și încercați-o la Convenția Internațională de Fitness!

Crazy workout

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Crazy workout reprezintă o combinație de mișcări care îmbunătățesc coordonarea, mobilitatea, echilibrul și întărireste mușchii, totul combinat și cu mișcări de dans. Exercițiile cardio integrate în antrenament vă ajută să îmbunătățiți sistemul cardiovascular, să accelerați arderea grăsimilor, ceea ce duce la pierderea a aproximativ 600 kcal pe oră.

Duet Full Body Workout

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Aceasta clasa presupune un antrenament extrem de intens, dar in acelasi timp plin de energie si  distractie. Un partener de antrenament te ajuta sa ramai concentrat si sa iti indeplinesti obiectivele fiecarui exercitiu in parte, oferindu-ti sprijin si atentie, aspecte deloc de neglijat. Totodata, exercitiile executate in duet, aduc cu sine si o comunicare eficienta. Vino si tu sa iti incerci fortele, si sa iti afli punctele forte, dar si punctele slabe. Te vei antrena, distrandu-te, si te vei distra, antrenandu-te!

Cycling traditional

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Miu Alex, master trainerul nostru, anunta o noua clasa exploziva de fartlek in cea de-a 8-a editie a conventiei international de fitness din Romania orgaznizata de Fitness Scandinavia. Timp de o ora “dansam” pe muzica celor de la Baiaga, Gypsy Kings, Amaro Del iar Goran Bregovici, va tine rimtul cu noi. Dupa succesul inregistrat anul trecut fiind prima clasa full booked indemnul nostru este sa rezervati locul din timp. Clasa este construita din 4 parti: acomodare, incalzire , parte pincipala si revenire.Tipul clasei fiind fartlek. Variaza intensitatea pedalarii , ritmul precum si pozitia corpului vis-a-vi de de bicicleta.Alex doreste sa iesa putin din rutina a ceea ce inseamna classic si propune o noua abordare a fenomenului.

Change your food – nutrition, metabolism and circadian clocks

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Numeroase noi studii medicale, s-au direcționat către efectele nutriției asupra proceselor metabolice și fiziologice , raportate la orele de mese în relație cu ritmul circadian. Dacă în urmă cu câțiva ani, medicina bazată pe profilul genetic, comportamentul  somnului și ciclizarea nutrienților, părea o abordare în viitorul îndepărtat, studiile recente au adus viitorul în prezent. Răspunsul glicemic al organismului la o masă, țin de momentul de introducere al nutrienților (ordinea în care se mănâncă alimentele), microbiota intestinală a individului și SNP-urile genetice (variații în secvența ADN-ului - polimorfisme) . În imp ce la un individ o masă ar putea crește specific nivelul de glicemie, la un altul, aceeași masă ar putea avea un alt specific al nivelului de glicemie, variind în funcție de microbiotă, modificări ale ritmului circadian și SNP-uri.
Vino să afli cum poți avea o alimentație care să ți se potrivească pentru atingerea obiectivelor de performanșă sportivă și sănătate și cum poți ține in sistem off o genă care prezintă variații nefavorabile.

Pilates for sport & athlete

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Analizând diferitele sporturi, este posibil să utilizați Pilates în formarea sportivilor. Elemente precum stabilitatea coreului, P.N.F., metodologiile și lucrările asupra lanțurilor musculare vor crea o pregătire foarte interesantă pentru sporirea pregătirii normale a sportivilor în toate sporturile și disciplinele. Atletului îi va crește performanța și va avea multe beneficii asupra sănătății articulațiilor.

PROCEDOS Plyometric movement training

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Alăturați-vă lui Matthew în această sesiune dinamică PROCEDOS plyometric. Scopul sesiunii este de a explora mișcările plyometrice în mișcare multiplanară prin utilizarea conceptelor PROCEDOS, această sesiune fiind potrivită pentru formatori, antrenori și sportivi care doresc să îmbunătățească performanța atletică.

Afro-aerobic

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Iti doresti sa intri intr-o alta lume? Vrei a lucrezi intens si sa te distrezi in acelasi timp? Programul afro-aerobic este unul care se desfasoara pe muzica afro si consta in miscari afro care iti lucreaza tot corpul (picioare, fesieri, brate, spate). Este un dans traditional si modern, dar in acelasi timp si o distractie care te incarca de energie pozitiva.

Aero New Style

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

(Dance Aerobics) - Este un stil foarte actual. Este o combinație de aerobic, salsa, dans-strip, jazz-modern, house și c-walk. Pasii și mișcările interesante vă vor face să vă gândiți la picioare și picioarele vor pune stapanire și veti reusi să va deschideți un nou nivel de dezvoltare.

Mix athletic training

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Un antrenament functional pentru intregul corp, care utilizează echipamente precum kettlebells și greutatea corporală. Clasa poate fi structurată ca un circuit, ca interval sau liniar și combină exerciții cardio și tonifiere cu beneficii în rezistența cardiovasculară și musculară. Alte avantaje vor fi îmbunătățirea coordonării și a echilibrului.

Metabolic Training (It's Time)

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Este cel mai eficient tip de antrenament deoarece in doar 25 de minute iti garanteaza peste 600 de kcal arse si o crestere musculara total body. Este un antrenament HIIT (high Intensity Interval Training) pe intervale cu pauze de 25 de secunde intre seturi ce foloseste grupe musculare mari si exercitii complexe pentru accelerarea Metabolismului.

Metabolic Training (It's Time) alterneaza exercitiile folosind grupe musculare din partea superioara si inferioara a corpulului tocmai pentru a muta sangele dintr-o parte in alta a corpului creand asa zisul efect EPOC (Excess Post-Exercise Oxygen Consumption). Pe scurt in timpul antrenamentului corpul intra in debit de oxigen, Metabolismul este marit si n felul asta va arde grasimi chiar si dupa incetarea Antrenamentului. Combinand acest tip de antrenament cu o dieta adecvata poti sa-ti transformi corpul in doar 6 saptamani.

Acest tip de antrenament nu este pentru incepatori asa ca inainte sa te inscrii asigura-te ca esti in forma si nu ai probleme majore cu sistemul cardio-vascular.

It's Time to Push Your Limits!

Rock the Rhythm

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

O clasa HEE ce combina muzica clasica cu ritmuri rock pe tehnicile Schwinn Cycling: Seated, Standing, Combo Flat si Hill.A High End Endurance class that combines the classical music with the rock rhythms using theSchwinn Cycling techniques: Seated, standing, Combo Flat and Hill.

Dezbatere fitness Evolutia fitness-ului in Romania: trecut, prezent si viitor

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 11:30 - 13:45

Conventia Internationala de Fitness editia 2018 va invita la o dezbatere deschisa destinata evolutiei fitness-ului in Romania. Vom discuta despre evolutia fitness-ului in Romania, cum a inceput, cum s-a dezvoltat si care au fost trendurile care au avut impact pozitiv cat si negative de-a lungul istoriei. Vom discuta despre importanta edductiei si a cunostintelor relevante, despre aceasta industrie ca un tot unitar si despre cum este perceput personal trainingul. Veti avea un panel de discutie cu membri care au adus o contributie dezvoltarii acestui domeniu si speram sa va imbogateasca cunostintele!

PowerClub

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Scopul clasei este un antrenamentul functional al intregului corp, care combină forța și aerobicul într-un set fluid! Numai 5 stații, 2 runde, 3 seturi de fiecare și ați terminat! Atmosfera este o atmosferă de club cu muzică pentru toate gusturile care este potrivită pentru exerciții: ritmuri mai lente pentru exercitiile de forta și explozive pentru cele de aerobic!

PortDeBras Par terre

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Este un sistem de exercitii executate la nivelul solului. Se propune efectuarea exercitiilor pe o extensie functionala si dinamica într-o anumita secventa, incluzand exercitii pentru echilibru. Folosit ca un antrenament de înlocuire si reabilitare, inclusiv pentru spate. Dezvolta-ti mobilitatea articulara, puterea musculara si flexibilitatea.

Elastiband Stretch

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Vom termina convenția cu o clasa linistita de stretching & vindecare, folosind principiile de fitness fizic, yoga si tehnicile tradiționale.

BOSU strong

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

O combinatie de echilibru , cardio si tonifiere ofera cu siguranta un antrenament productiv si in acelasi timp distractiv.Realizat cu ajutorul platformei de BOSU impreuna cu energia si ambitia participantilor , aceasta clasa dinamica isi propune sa consolideze si sa tonifice intregul corp.

Burn 'N' Bass

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Aceasta este un nou tip de master class combat, care folosește muzica Drum & Bass într-o metodă H.I.I.T. Pregateste-te si pregateste-ti corpul pentru o clasa foarte activa pe care nu o vei uita prea usor!

deepWORK

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Este un antrenament functional, holistic (al intregului corp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi atingi limitele în deplina cunostinţă de cauză. Antrenamentul deep WORK cunoaşte un succes international imens, fiind un antrenament alcătuit conştient si responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexitătii mişcărilor. Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenantete te provoacă să te eliberezi şi să-ţi atingi propriile limite! Este indicat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, tuturor acelora ce doresc să simtă adevărata provocare şi menire! deepWORK™ este răspunsul pentru spiritul interior: te ajută sa-ti descoperi propriile limite fără prejudecăți.
Pe scurt, este logic să te uiți la o persoană ca la un întreg și prin urmare, de a instrui pentru a atinge obiectivele mari la nivele mentale și fizice.

Mountain ride

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

O astfel de clasa are drept scop de a construi puterea, rezistența si forta. Există trei forme fundamentale de forta: forta maxima, forța de aderență si forța de aderență rapidă. În această clasă veți trece prin toate aceste forme păstrând ritmul cardiac între 75% și peste 85% din frecvența cardiacă maximă teoretică, prin utilizarea tuturor tehnicilor de grup. O singură urcare cu niciun momentde relaxare, fără șanse de ezitare și  fara timp de a te a da inapoi.

Super Jump choreography

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Super Jump choreography (R) este o clasa inovatoare conceputa de Jill Cooper, creata pentru trambulina profesionala Coalsport (R)!
Super Jump Original(R):
-    aduce un suflu nou în lumea fitness-ului de astăzi;
-    este un program coregrafic, cu un nivel cardio ridicat;
-    optimizează forța de gravitație pentru a activarea sistemul limfatic și cresterea metabolismul;
-    are ca efect tonifierea musculaturii, fără suprasolicitarea articulațiilor;
-    sunt solicitate la maxim urmatoarele zone: gambe, glutei, brate, abdomen;
-    imbunătățește sistemul imunitar;
-    este o clasa in care euforia si energia pozitiva sunt starile specifice!
Instructorii acreditati Super Jump Original sunt pregatiti in cadrul unui curs special creat de Jill Cooper, in timpul cursului studiindu-se pasii de baza, beneficiile exercitiilor executate pe trambulina profesionala Coalsport(R), metodologia conceperii si predarii coregrafiilor specifice trambulinei, lucrul corect pe muzica.

Kangoo Dance

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Kangoo Dance este un program sigur de aerobic pentru grupurile de fitness. Fa-ti miscarile preferate cu ghetele Kangoo Jumps® si descopera minunile sariturilor. Kangoo Dance este un antrenament dinamic, distractiv si motivant pe muzica, potrivit pentru toate varstele si nivelurile de conditie fizica. Acest tip de antrenament reduce impactul asupra incheieturilor, arde multe calorii, accelerand astfel procesul de pierdere in greutate, scade timpul de recuperare dupa ranire si imbunatateste mobilitatea si postura, datorita talpii in forma de

No Limit

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

No Limit este o clasă populară concentrată pe formarea în intervalul de înaltă intensitate (HIIT). Este o clasa care iti antreneaza intregul corp, care acoperă toate elementele de bază și dezvăluie impresionanta creștere a conceptului HIIT. Exercitiile in sine au tendinta de a fi destul de standard (lunges, squats, jumping soiuri, burpees, push-up-uri, scânduri), astfel încât este minunat pentru incepatori si pentru cei care cauta ceva mai dificil. Deși durata este scurtă, clasa reprezintă o testare amplă a stării fizice și a abilităților de coordonare; implică mișcări scurte, puternice sau combinații între mișcările de bază fundamentale. (Este o idee bună să aveți apă și un prosop pe mână -veți fi siguranță plini de sudoare!).

Fit Happens Bootcamp

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Fit Happens Bootcamp este o combinație de mișcări funcționale, cardio, anduranța musculară, forța, flexibilitate, Core si un set de exerciții diferite dictate de ventilația pulmonara ! O clasa care iti va accelera metabolismul pentru câteva ore chiar si dupa terminarea ei.
Pe langa toate acestea, energia va fi la ea acasă intr-o atmosfera pe care promitem ca o veți povesti mai departe!

Partner Functional HIIT

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Antrenamentul functional nu este un concept nou, revolutionar, ci mai degraba o reinterpretare a metodelor de antrenament traditionale, in context actual. In cateva cuvinte, partner functional training inseamna renuntarea la aparatele fixe si la greutatile foarte mari, folosindu-se in principal greutatea corpului, miscarile libere sau accesoriile specific, totul executat in echipa, alaturi de un partener . Practic , functional training porneste de la un principiu simplu: exercitii prin care corpul se misca nerestrictionat, fara limite. Instrumentele functionale permit evolutia in toate planurile de miscare si implica intregul corp. High Intensity Interval Training (HIIT) –alterneaza între perioadele de mare și de mai mică intensitate în timpul unui antrenament, randamentele obținute sunt mai bune. Studiile au demonstrat în mod repetat superioritatea HIIT în ceea ce privește parametrii cardiovasculari cheie, preluarea musculară de oxigen, și chiar sensibilității la insulină (diabet și pre-diabet). Și bonus: HIIT atinge aceste beneficii cu mai puțin timp decât exercițiu tradițional, continuu, făcându-l o metodă mai eficientă de exercitare.

Sylo

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Sylo este un concept nou în materie de functional training, menit să îți ducă corpul la următorul nivel. Acesta a apărut ca un concept propiu, la inițiativa fostului sportiv de perfomanță, Lucian Bosînceanu, în orașul Arad. Denumirea sa, este de fapt o abreviere, rezultată din jocul de cuvinte:
Sweat, Your, Limits, Off
Consolidat ca un antrenament de tip circuit,  a ajutat zeci de oameni să iasă din zona de confort, sa  fie mai puternici atât fizic cât și psihic și să obțină rezultate remarcabile și un progress extraordinar. Vedeta acestui antrenament este acea frânghie magică, cu denumirea originală de Battle Ropes. Inclusiv din denumire, deducem că avem o bătălie de dat cu această frânghie, de fiecare data când ne vine rândul să ne jucăm cu ea. O bătălie care ne face  mai puternici, care ne dă încredere și ne face organismul mult mai functional. Pe lângă Battle Ropes, antrenamentul mai cuprinde o grămada de accesorii care mai de care, printre care benzi elastic, equalizer, gantere, steppere, Vipr, toate menite să îl facă intens, energic și extreme de distractiv. După prima experiență Sylo, majoritatea participanților spun că a fost cu siguranță cea mai intensă experiență sportivă de până atunci. SYLO te va duce la următorul nivel!

Cycling Summit Jam

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00


Pista de viteză, urcușuri și intervale reprezintă această aventură de ciclism. Împreună, pedalam  pe bătăile lui Tiesto, Hardwell, Armin Van Buuren, Cranberries și Creed pentru a ne îndrepta spre vârful summitului.
Călătoria noastră începe cu un drum plat și o practică de respirație pentru a maximiza oxigenarea și a introduce clasa în rutina de respirație pe care o vom folosi pentru a accelera recuperarea în întreaga clasă. Duppa 10 minute prin clasă drumul nostru începe să facă drum prin văile montane, înainte de a ajunge pe dealuri progresive și mai abrupte și culminează cu o ascensiune summit-ul extraordinar care va provoca fiecare respirație. Pe cealaltă parte a summit-ului, un drum plat încet încearcă sfârșitul aventurii noastre. Hai să mergem!

Postural Alignment seminar

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

In cadrul seminarului Postural Alignment dezvoltam notiunea de postura corecta si benefica corpului precum si pozitionarea corpului in spațiu. Vom detalia avantajele dobandarii unei posturi corecte, dar si dezavantajele create de pozitionarea sau acționarea incorecta a musculaturii. Participantul seminarului va obtine o imagine concreta a functionalitatii corpului uman si cum actioneaza dezechilibrele musculare asupra acestuia,  in viata de zi cu zi a omului( clientului sau). Astfel participantul va putea sa introduca tehnica Postural Alignment in antrenamentele sale atunci cand clientul are nevoie de o corectare posturala. Seminarul atinge si  subiectul: ce înseamnă programul Postural Alignment si cum poti deveni antrenor P.A.

Vertical Step New Style

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Stepp-ul ajunge la un nou nivel. Participantii vor cuceri treptat stepper-ul, un zbor de neuitat cu ajutorul unor pași de bază și simplificați vă oferă o șansă de a vă testa pe voi înșivă și pe abilitățile dumneavoastră.

Hilo cardio

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Hilo cardio este destinata tuturor persoanelor pline de energie si vivace, care vor sa faca miscare si sa isi atreneze intregul corp dar si sa se distreze in acelasi timp. De-a lungul clasei ne vom juca cu intervalele de frecventa cardiaca, de la high intensity, la cel de low impact,  vom pierde calorii si vom pastra un zambet larg si cald pe buze!

Extreme tabata

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

De la descoperirea acestui tip de antrenament de catre Dr. Izumi Tabata un celebru cercetator din cadrul Institului National de Fitness si Sport din Tokyo s-a creat o adevarata isterie la nivel international in ceea ce inseamna lucrul in intensitate. S-a demonstrat ca antrenamentul construit pe 20 de secunde de lucru cu 10 secunde de pauza angreneaza intr-un mod foarte eficient atat sistemul anaerob cat si cel aerob conducand la performante fizice notabile. Clasa lui Alex este practic o progresie continua de la inceputului ei pana la final. Ritmul incendiar al muzicii va face clasa cu adevarat notabila. Fiind o clasa in care frecventa cardiaca va trece de pragul 3 de efort se recomanda o buna conditie cardio-vasculara! Alex va fi acolo! Voi?

Pilates Couple

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Această clasă este o una de mat-work, dar in cea mai mare parte  este efectuată în pereche. Practic, vom lua o clasă normala de pilates și o vom face specială prin adăugarea unui element surpriză. Oamenii vor avea parte de mai multă distracție, lucrand cu un partener și isi vor găsi emotii foarte interesante în acest tip de muncă. Sperăm să obținem un grup foarte frumos, care se motivează reciproc, care lucrează împreună și care vede avantajele de a avea mereu un partener de nadejde!

HIIT Core workout

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

HIIT Core workout se anunta a fi o clasa incendiara, menita sa te energizeze, sa iti antreneze toate grupele musculare si care sa te ajute la stabilizarea coreului! Doua dintre cele mai populare concepte, se imbina placut in acest antrenament prin care vom supune la test atat coordonarea, rezistenta si forta. Cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont: zambetul! Va rugam sa nu uitati voia buna acasa!

Fight Klub sMMAsh (MMA Fitness)

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

sMMAsh (MMA fitness) - Noul antrenament mixt de arte marțiale H.I.I.T Workout de la Fight Klub. sMMAsh folosește saci special proiectati  cu mânere-Ground&Pound. Antrenamentul este o combinație de antrenamente cardio MMA Cardio Drills și antrenament de forta.

Fitness marketing in era digitala – 10 Idei de promovare

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Descriere:  Atingerea audientei tale ideale nu a fost niciodata mai simpla ca acum, insa este important sa stii ce ii promovezi si care este obiectivul mesajului la care tu astepti rezultate. Exact ca in momentul in care te antrenezi, e un <must> sa existe un scop. Mai mult, trebuie sa te asiguri ca “oferta” propusa de tine e una interesanta si pentru targetul tau.  
Despre online, platforme sociale de comunicare, targetari si idei de promovare in industria fitness.

Steel tonic

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Antrenamentele nu vor mai fii niciodata plictisitoare sau greu de realizat, Steel Tonic propunand o modalitate simpla, distractive si foarte eficienta de a-ti antrena corpul.Steel tonic este un program de antrenament care se bazeaza, mai ales, pe parte inferioara a corpului. Picioarele si sezutul sunt intinse la maxim in 60 minute. Aceasta clasa va va testa rabdarea si abilitatea la maximum. Si da, este essential sa va amintiti ca si  bratele, pieptul si spatele vor fi si ele antrenate in aceasta ora de antrenament, care combina intensitatea, actiunea si distractia!

Dynamic Postural

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Obiectivul acestui program este de a îmbunătăți secvențele dinamice pentru forta, flexibilitate și mobilitatea articulatiilor. Acest lucru permite corpului să fie capabil să găsească echilibrul perfect intre functia muschilor si tonus.

DANCELO BURN – functional workout

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Dancelo BURN este cel mai nou concept ! Este un program funcțional pe muzica, bine echilibrat pentru condiționarea completă a corpului. Simplu și foarte ușor de urmărit - acest lucru este tipic pentru Dancelo. Poți să o faci imediat! Bucurați-vă de muzică cu un zâmbet și simțiți intensitatea acestui format unic Dancelo BURN.
Deci noul Dancelo BURN se naște în 2018 și va fi prezentat pentru prima dată în România la Convenția Internațională de Fitness din România!

Insane body training

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Insane Body Training mărește eficiența corpurilor pentru a arde calorii chiar și atunci când suntem în starea noastră de odihnă. Prin faptul că ritmul cardiac urcă și coboară pe tot parcursul antrenamentului, crești și EPOC-ul. Acest lucru va crește numărul de calorii pe care le arzi pe parcursul zilei, mult după ce ai terminat antrenamentul. Insane Body Training este cel mai eficient mod de a arde calorii și de a câștiga forță și rezistență, datorită varietății de mișcări și exerciții care sunt integrate în fiecare antrenament. De asemenea, rezistența cardiovasculară crește, pe măsură ce vă mențineți ritmul cardiac.
Atunci când participați la o oră de Insane Body Training mișcările complexe din timpul ei vor activa o varietate de grupe musculare și, mai important, vor crește forța și vor arde grăsimile cu rapiditate.
Ești gata sa arați mai bine, să te simți mai bine, sa îți crești încrederea de sine și să-ți imbunătățești calitatea vieții?
Dacă da, te aștept să incerci nebunia mea de antrenament.

Athletic Drills

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Un nou concept se naste in Fitness!
Preparatorul Sportiv, Lucian Nicolescu, prezinta un tip de antrenament care produce atat modificari structurale cat si neurale participantilor, prin combinarea exercitiilor pentru coordonare, putere, rezistenta si rezistenta musculara.
Obiectivul: cresterea conditiei specifice si modelarea unui corp atletic.

Choreography & Rhythm: Pole Fitness

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Participantii vor invata coregrafie, care va fi adaptata in functie de nivelul fiecaruia de practica. Incepand cu incalzirea, participantii isi dezvolta constientizarea corpului si se vor misca pe ritm. Coreografia include activitati atat la nivelul solului, cat si la bara.

The future in Strength and Conditioning

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

În acest seminar, Matthew va explica și împărtăși motivul pentru care antrenamentul de mișcare 3D și încărcat este probabil viitorul forței și condiționării moderne. În acest seminar cuprinzător veți avea o mai bună înțelegere a modului de dezvoltare a clienților și a formării sportivilor, ajutându-i să-și îmbunătățească performanțele atletice.

Step Jam

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

Va invitam la o clasa exploziva si plina de adrenalina, care va va transpune intr-o lume a miscarii, a antrenamentului complet! Totul se va desfasura pe ritmurile ultimelor hit-uri, intr-o maniera profesionala si in compania unui profesor specializat in stapanire stepperului!

Fight Klub STRYKE

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

STRYKE - Ultimate Warrior Workout de la Fight Klub. Stryke folosește arme cu căptușeală special concepute pentru a imita luptele cu bete, săbii și pumnale. Combinațiile sunt efectuate pe punchbags independente pe o muzica cu bpm mare. Este complet hipnotic!

Dance Fitness & Hip Hop Flow

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

Dance Fitness & Hip Hop Flow este o clasa coregrafică mixta , utilizând  50 % elemente de baza din fitness si 50 % miscari simple de dans , Hip Hop ( Old School si New Style ). Fiind o clasa cardio , se ard in medie 700-800 de calorii.

Feel the force (TAI CHI WORKSHOP)

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

O sesiune amuzanta si interactiva, unde veți invața despre arta "daruirii" si cum sa va confruntați cu greutatile, zidurile si munții din viața de zi cu zi! Invata cand sa stai ferm pe pozitie si accepta ca este, de asemenea, bine din cand in cand sa te detasezi.  Elementul de distracție este incontestabil, dar veți invața, de asemenea, sa va relaxați sub presiune si sa va imbunatațiți modul in care interacționați cu ceilalți in viața de zi cu zi.

Ginastica Natural

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

Fie ca sunteti sau nu sunteti familiarizati cu termenii, primal movements, animal flow, yoga, stretching, jujitsu, mobility, strength, fun, nu vreti sa pierdeti aceasta clasa care reuseste sa aduca impreuna elemente din toate aceste concepte printr-o trecere subtila de la o miscare la alta si care are ca scop redescoperirea miscarilor naturale ale corpului. Ginastica Natural este un concept brazilian care integreaza miscarile de la sol din jujitsu brazilian, se poate adapta oricarui nivel de fitness, este efficient si se lucreaza fara niciun echipament.

Sweat body workout

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

Sweat body workout este o clasa mixta de total body workout ,de intensitate mare,o clasa distractiva si provocatoare,care va face ritmul inimiii sa creasca si va tonifia intregul corp si are la baza elemente din aerobic,dance,functional ,kickboxing.

Therapeutic nutrition in improving the hormonal balance

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - 17:45 - 18:45

Nutritia terapeutica in reglarea dezechilibrelor hormonale  imbina armonios nutritia, miscarea si stilul de viata pentru a regla cele mai intalnite dezechilibre hormonale feminine! In viata cotidiana a femeii moderne apar tot felul de obstacole care ne impiedica sa avem grija de particilaritatile noastre, de aici de dezachilibrele la nivel hormonal. Aceasta clasa este o invitatie deschisa, fie ca sunteti de sex feminine sau masculin, de a descoperi cum functioneaza organismul si cum putem interveni din punct de vedere hormonal, astfel incat sa fim mai fericiti si mai sanatosi!

Duminică, 13 Mai 2018

SALA 1
(Bucharest)

SALA 2
(Bucuresti)

SALA 3
(Paris)

SALA 4
(Berlin)

SALA 5  (Bruxelles)

SALA 6   (MOSCOW)

SALA 7 (Cycling @ Strasbourg)

SALA 8  (SEMINAR @ Barcelona)

09:00
10:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
10:15
11:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
11:30
12:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
12:45
13:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
14:00
15:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
15:15
16:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
16:30
17:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Step choreography

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Miscarile pe step te vor ului, muzica te va motiva, pasii te vor inalta, iar piruetele sigure iti vor oferi o experienta de neuitat la clasa Step Sensation. Sasa te va duce pe culmile coregrafiilor pe step si iti va pregati terenul pentru o clasa incendiara, unde e posibil ca stepul sa ia foc!

Fight Klub BAG BOX 2

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Conceptul emblematic este o pregătire impresionantă, care se desfasoara in studiourile din toată Anglia. Clasa constă în efectuarea de combinații de lovituri de brate si picioare pe un sac cu baza de 180 cm inaltime pe muzica pump. Imaginați-vă participanții la o clasă de body combat sau o clasă Tae-bo, dar loviturile au tinta precisa, nu sunt aruncate in aer! Energia este electrică. Există 3 formate predate pe curs: "POWER CLASS" (lovituri simple si combinatii de fort ape muzica), "TURBO CLASS" (combinații mai avansate pe muzică mai rapidă) și "CIRCUIT CLASS" (un circuit unic de bag boxing pentru condiționare)

Calisthenics

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Cuvantul calisthenica provine din cuvintele grecesti antice kalos, ceea ce inseamna "frumusete", si stenos, adica "putere". Este arta utilizării greutății corporale și a calităților inerției ca mijloc de a-și dezvolta puterea fizică și mentală.

Yoga conditioning

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Miscare bazata pe yoga, metita sa subtieze, sa tonifieze si sa formeze. Nimic nu face ca picioarele, abdomenul si dorsalul sa arate mai bine ca un sistem incercat , testat, cu un record de existent de peste 5000 de ani. Metode antice cu cateva elemente modern adaugate cu un scop exact!

PortDeBras

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

Este o metoda total unica de a obtine o forma excelenta, un corp perfect, capacitatea de a te misca liber si armonios. Este un sistem de exercitii bazate pe  tractiune functionala si dinamica, conceptul miscarii si echilibrului natural, functionalitatea bratelor , folosind exercitii pentru a dezvolta coordonarea, postura si flexibilitatea si activarea tuturor lanturilor musculare.
Lectia PortDeBras® este formatata si gata pentru toti clientii cu diferite nivele de pregatire si nu necesita abilitati speciale sau echipamente speciale.

SuperFit

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

SuperFit este un program complex si intens format din exercitii de baza, reprezentand unul dintre cele mai complexe tipuri de antrenament. Clasele de SuperFit transpun miscari din viata cotidiana in miscari executate cu corpul liber sau accesorii, avand ca scop pregatirea si infruntarea unor situatii reale. Exercitiile sunt executate la intensitate mare, testand rezistența cardiovasculară și musculară, forța, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, viteza, echilibrul si precizia. Se pune accent pe forma executiei si autodepasire, prin urmare la aceasta clasa vor fi cel putin doi traineri pregatiti. Aceasta concept a fost creeat de T Gym.

Athletic Drills – Seminar

Duminică, 13 Mai 2018 - 09:00 - 10:00

In a 2-a parte este prezentata teoria si metodologia din spatele antrenamentului “Athletic Drills”.
Sunt detaliate exercitiile recomandate si efectul lor asupra organismului uman.

bodyART Structure

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

În antrenamentul bodyART™ cel mai important este omul ca un întreg cu o funcționalitate complexă. Pozițiile multiple din bodyART™  împreună cu tehnicile de respirație în combinație cu antrenamentul fizic şi cu relaxarea mentală vor realiza o armonie perfectă. Scopul de baza al antrenamentului bodyART™este de a asigura corpului o funcționalitate perfectă cu ajutorul elementelor statice şi dinamice din timpul antrenamentului.
Pozițiile si mișcările folosite au fost îndelung gândite şi alese, ca prin executarea acestora corpul să-şi recapete postura corectă şi să lase la o parte mişcări şi poziții statice nepotrivite. Fiecare exercițiu trebuie executat încet şi conștientizat, cu o respirație şi concentrare adecvată, pentru ca trupul să aibă timp şi spațiu să scape de încordarea negativă sau de mișcările bruște şi necontrolate.
Antrenamentul pune baza pe antrenarea întregului corp şi nu pe grupe de mușchi, cum se întâmplă în antrenamentul de forță clasic. Multe poziții din bodyART™-pun accent pe echilibru, de aceea atenția va fi îndreptată spre centrul corpului.

Pilates Flowing

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

O clasa care se bazează pe muzica si care asigură executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și în diferitele variante. Scopul este de a obține printr-un sistem logic și de flux executarea secvențelor de predare; va folosi toate planurile de mișcare și va respecta regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt învățate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și vor fi explicate.

Kangoo power

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Kangoo power este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii intregului corp si cresterii puterii musculare si rezistentei. Miscarile de baza sunt foarte usoare si pot fi executate crescând complexitatea si intensitatea.  Acest program este potrivit unei game largi de participanti, chiar si acelora care in mod normal nu se inscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleti datorita tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizeaza efortul si previne accidentarea incheieturilor.
Puterea inseamna forta si viteza.
De asemenea Alejandra aduce ritmurile mexicane in cadrul claselor de kangoo jumps ! SALTA MEXICO !!!

PROCEDOS Restorative movement training

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Explorați valoarea și motivul pentru care formarea pentru mobilitate este esențială pentru toată lumea de la un începător la un atlet. Atletismul adevărat are nevoie de multe componente bio și puterea nu are valoare dacă individul are țesuturi moi rigide și articulații disfuncționale. În această sesiune practică cuprinzătoare, permiteți-vă Matthew să vă arate exerciții și tehnici de mobilitate eficiente care vă vor ajuta pe dvs. și pe clienți să vă mișcă mai bine.

Funky Dance for ALL

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Această lecție combină câteva stiluri de dans: Locking, Popping, Top Rock, Hip-Hop, Jazz, Funk. Este un mix de la mișcarea simplă și muzica improbabilă - acid jazzul. Această clasă este pentru toate nivelurile de pregătire, care vă va face placere și vă va ridica starea de spirit.

Power Pole

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Uita de sala de fitness si fa cunostinta cu bara- exerseaza cu acest accesoriu. Participantii vor invata sa isi controleze corpul, sa isi creasca forta si sa creasca masa musculara.

CycleClub

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

În același timp, în aceeași cameră, 2 grupuri, unul împotriva celuilalt, în timp ce: primul grup este "Grupul de ciclism" si al doilea grup este "Grupul funcțional" care face antrenament funcțional, combinând exercitiile de forta cu exercițiile aerobice. Atmosfera este o atmosferă de club cu muzică  potrivită pentru drumul "grupului de cicluri". Grupul funcțional lucreaza pe timp si după 20 de minute ... un comutator! Un antrenament care combina perfect clasa energizata de indoor cycling cu antrenamentul functional intr-o singura clasa.

The influence of intermittent fasting on hgh (human growth hormones)

Duminică, 13 Mai 2018 - 10:15 - 11:15

Pe parcursul intregii vieti, Gh-ul, hormonul de crestere este responsabil cu diferitele etape prin care trecem. Va invitam la noi descoperiri si discutii despre cum sa ne pastrav un nivel corespunzator al acestuia, indiferent de varsta, cum sa-l potentam folosidu-ne de diferite tehnici nutritrionale si sportive.

Intense Body Change

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Alex Valah te va antrena in aceasta clasa la intensitate maxima. Pregateste-te pentru o clasa functionala, dar cu intervale. Este o combinatie intre exercitii functionale si antrenament cardio, care ii va oferi o doza buna de energie inimii tale. Iti vei antrena toti muscii si in acelasi timp vei arde foarte multe calorii.

Next boot camp

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Aceasta este o clasă care conține o întreagă lume de fitness - putere, cardio, mișcare funcțională, întindere și un loc de joacă mare. Aduceți-vă energia și pregatiti-va sa fiti superstaruri!

Zumba® From My Heart

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Originile latino-americane ale lui Jorge fac ca Zumba predate de el sa fie autentica si unica. Această clasă este o călătorie prin ritmurile latino-americane pe care nu o vei uita. O coregrafie simplă și uimitor de distractivă, combinată cu abilitățile educaționale ale lui Jorge, permite tuturor să se alăture. Iti vei antrena corpul in timp ce iti veti da o doza mare de placere si energie. Alătură-te petrecerii!

Plank Mania (Echipa Tribul )

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Florin Cujba, Georgian Sandu, Matei Cornel, Alexandru Broncea, Balan Alexandru
Cu totii stim despre importanta unui trunchi puternic insa, oare cunoastem limitele acestuia? Ne propunem o clasa incendiara, potrivita oricarui nivel de pregatire fizica.
Sintagma ”Tine abdomenul incordat!” o gasim prezenta aporape in orice exercitiu si de aceea vino sa descoperim impreuna ce inseamna un trunchi puternic. #haos #tribul #itspersonal„

Elastiband CORE

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

O clasa verstila care combina elemente de yoga, pilates, rezistența si intindere. Vom construi secvente de pregatire a echilibrului, echilibrului, stabilitatii si flexibilitatii; pentru tonifierea coreului si muschilor globali.

Kettlebell

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Am identificat fundamentele pregătirii pentru kettlebell și am construit acest curs în jurul lor. Elevii vor fi învățați abilități, tehnici și principii esențiale. Elevii vor ieși din clasă, fiind capabili să se antreneze în siguranță și eficient cu un kettlebell pe cont propriu. Această clasă Kettlebell este ideală pentru noii veniți și, de asemenea, pentru cei care s-au antrenat o vreme și doresc să-și perfecționeze și să-și perfecționeze tehnica

Fartleck

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 12:30

Fartlek este un cuvânt suedez care înseamnă "joc de viteză" și este genul de antenament carese axeaza, în principal, pe sistemul aerob-anaerob, , cu schimbări bruște în exercițiu. Un antrenament de intensitate unde viteza se modifica, sistemele aerobe și anaerobe sunt sub stres alternativ. Acest lucru schimbă ritmul la o frecvență de ritm cardiac între 65% și 85% din max HR. O clasă care va va provoca forta, rezistenta si capacitatea ta de a ridica viteza brusc. Pregateste-te sa simti bataile inimii, cum iti ard picioarele si respiratia greoaie!

Dezbatere despre Nutritie

Duminică, 13 Mai 2018 - 11:30 - 13:45

In cadrul acestei dezbateri, vom aduce laolata cele mai sonore nume din domeniul nutritiei. Incercam sa descoperim si sa aducem in atentie parcursul nutritiei in Romania, de la obiceiurile alimentare mostenite de la generatiile anterioare, la ceea ce este nutritia in momentul de fata si care sunt trendurile viitoare. Vom impartasi idei, vom oferi indiactii practice si vom incerca o noua abordare a unor subiecte controversate. Totul se va face sub indicatiile unui moderator competent, intr-un cadrul deschis si placut.

Ste-p Style

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Metodologia de predare și progresiile cu cea mai buna coregrafie vor construi  diferite grade de dificultate în cel mai simplu mod. Aceste exercirii simetrice și asimetrice vor crea o coregrafie finală foarte distractiva.

COREX & Postural

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Everybody knows that core exercises improve your balance and stability. Core exercises train the muscles in your pelvis, lower back, hips and abdomen everything to work in harmony. This leads to better balance and stability, whether on the playing field or in daily activities. In fact, most sports and other physical activities depend on stable core muscles. Your core provides strength and stability for the rest of your body, which is why it is important to develop these muscle groups. Aside from occasional sit-ups and pushups, however, core exercises are often neglected. Still, it pays to get your core muscles - the muscles around your trunk and pelvis in better shape.
Posture Training:
After personal problems of her own Lyora developed a Posture Training class that helps herself and her clients to continue their life with better shape and less pain. Unfortunately, few of the people exhibit good posture, let alone perfect posture. In fact, poor posture often develops so gradually that you may notice its symptoms (back and neck pain, tightness and stiffness, increased injury and losses in your normal range of motion) long before you notice your shoulders hunching over. Luckily, you can correct your posture by incorporating some simple exercises and stretches into your workout program.

Budokon animal flow & locomotion (FITNESS ON ALL FOURS)

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Unii cred ca oamenii l-au pasit o data pe pamant pe "toate cele patru membre".  Credeți sau nu ca acest lucru este adevarat nu este nici o discuție despre faptul ca am inceput cu toții prin a merge in patru membre ca  bebelusii. Privim aceasta  evoluție  intr-un mod distractiv, provocator si practic ... Prin imitarea naturii si a comportamentului animalelor si a modului in care reusesc sa se deplaseze de la punctul "A" la punctul "B". AVERTIZARE! Veți rade foarte mult! Veți avea atat de multa distracție incat ar putea fi daunatoare pentru sanatatea ta! Si veți folosi fiecare os, articulație, muschi, ligament si tendon in corpul vostru!

bodyART Pure

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

bodyART™ Pure este un antrenament unic în felul sau, care unește mai multe concepte bodyART™, prin care se dezvoltă şi tehnica cursantului. Este o clasa construita pe multitudinea structurilor bodyART, insemnand dezvoltare continuă , tehnică desăvârşită , predare corectă şi exactă , dar mai ales CREATIVITATE.

AFRICAN DRUM WORKSHOP

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Atelierele de tobe africane sunt create pentru a ajuta oamenii să lucreze împreună ca o echipă, să se relaxeze și să învețe să cante la tobe african numit djembe. Atelierul își propune să-i ajute să se relaxeze și să comunice prin ritm și astfel să creeze o atmosferă potrivită pentru a-și exprima emoțiile creative și energiile pozitive. Acest tip de atelier este o experiență spirituală și o activitate foarte accesibilă, de aceea un grup de începători va ajunge să se joace împreună ca și orchestra în doar câteva minute, ducând la un sentiment de bucurie și de satisfacție de sine.

Kettlebox

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Aceasta este o clasă fusion Kettle Bell Combat by Fight Klub, care iti va da cu siguranta  dependență. Vom folosi acest accesoriu versatil într-un mod unic. Dacă cunoașteți conceptul Fight Klub și atmosfera conceptului, cu siguranță veți fi uimiți!

Cycling back in time

Duminică, 13 Mai 2018 - 12:45 - 13:45

Vremuri demult trecute dar mai in actualitate ca niciodata. Nimic nu poate mai fi placut decat a pedala pe muzica celor de Scorpions , Acdc, Flashdance, Twisted Sisters, Tina Turner, Bon Jovi si multi altii. Alex va abodra din nou aceeasi tematica iubita de el si anume Fartlek-ul ca si metoda de lucru. Lucrul in intensitate nu va lipsii din cadrul acestei clase. Se incearca un efort mix care va presupune o combinatie intre efortul aerob si anaerob. Se pastreaza structura clasei si anume 4 parti principale : acomodare , incalzire, parte principala si revenire.Sunteti astepati cu mare drag si la indemnul master trainerului nostru 3,2,1 Forta.

Aerobic Dance

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Aerobic Dance este o clasa bazata pe cele mai bune miscari de antrenament din Aerobic. Aici vei experimenta exercitii puternice si clare , realizate  astfel incat sa urmeze linia naturala a  corpului. Daca simti ca vrei sa-ti dedici toata energia unei clase, atunci acest antrenament este special creat pentru tine! Cristina Androne, te va conduce, timp de 60 de minute, intr-o aventura care te va lasa cu o placuta stare de euforie.

Breathe kombat athletic

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Este o clasa care combina miscari din box tailandez si fitness, o fuziune a miscarii si emotiilor create de muzica specifica. FORTA, MOBILITATE, COORDONARE, ECHILIBRU, toate intr-un program atletic motivant, adresat tuturor, indiferent de nivelul de fitness.
Dana va asteapta la BREATHE KOMBAT ATHLETIC, cu multa energie, o echipa frumoasa, intr-o atmosfera unica!!!

KHAI – BO

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate oarticipantilor si este un antrenament distractive si exploziv.  

Mobility

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

În această clasă vom explora modelele noastre de mișcare primară și vom descoperi ceea ce corpurile noastre sunt capabile să facă prin natură.
Lucrăm în ceea ce privește flexibilitatea, puterea și coordonarea prin crearea de lanțuri de mobilitate care privesc modul în care oamenii se mișcau și animalele continuă să facă acest lucru. Construim, deconstruim, progresăm și regresăm modelele de circulație quadrupedale și ne mărim gama de mișcări pentru a obține opțiuni în modul în care ne mutăm pentru a susține o viață sănătoasă și mobilă.
Cursul folosește o combinație de BDK Yoga Flow, mișcările de bază ale calisthenicii și locomoția animală pentru a ajuta la construirea unei baze solide a abilităților, flexibilității, forței, coordonării și echilibrului.

DANCELO dance fitness

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Dancelo este un nou program de fitness si dans. Acesta a fost conceput pentru a combina cele mai moderne tendințe de fitness și dans într-o experiență unică cu "cele mai bune hituri din lume ale momentului".
Dancelo - este un format ușor, simplu, dar intens, de dans de distracție pentru toată lumea.

PortDeBras Ball

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Este un sistem de exercitii executate pe o minge mare, bazat pe miscarea verticala, orizontala si versatila zonei spinale totul pe anumite secvente. Acesta este propus ca un program de reabilitare pentru persoanele cu toate nivelurile de pregatire.

Cycle Mania

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Daca ai un obiectiv pe care dorești sa il cucerești, dobandesti, atribui performantelor tale si nu ai reușit, Tiberiu Vintiloiu este antrenorul care te duce acolo unde iti dorești. Inca din mottoul sau "Daca nu poti, te car in spate si tot o sa ajungi la obiectiv" se înțelege ca prin prezenta ta la clasele sale aduce cu tine toata voința si dorința de ati atinge obiectivul. La clasele de Cycling, Tiberiu muncește cot la cot cu participanți săi pentru a da exemplu de voința si putere. Alatura-te clasei de Cycling de la convenție si pregătește-te sa ajungi unde nu ai ajuns vreo data!

Fitness Business in 4 Steps

Duminică, 13 Mai 2018 - 14:00 - 15:00

Fa bani, fa o schimbare, fa-o sa para simplu!
Vino sa inveti cum sa iti construiesti afacerea si sa faci o schimbare pe piata de fitness din Romania. Aloca-ti o ora acum sit e va ajuta toata viata!

BAX ( bodyART cross)

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

BAX se bazează pe conceptul holistic al lui Yin și Yang. Este cel mai puternic antrenament care utilizează propria greutate corporală un program de intensitate ridicată, combinat cu exerciții myofasciale. Formare condiționată / Formare completă condiționată, după cum este indicat numele, participarea la aceste cursuri vă va ajuta să vă îmbunătățiți condiția fizică pentru a dezvolta, îmbunătăți și menține rezistența cardiovasculară. și în funcție de intenția de antrenament poate avea un efect de ardere a grăsimilor, de asemenea. Clasa cosnistă a combinațiilor ușor de pas, fără coregrafie. Pentru a construi o formare mai reușită și mai distractivă, profesorii noștri folosesc multe echipamente, cum ar fi pasul, banda de rezistență, core-board, Xco-trainer, soft ball, pompă, greutăți ușoare.

Fight Klub Kick-ass boot-camp

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Acest exercitiu presupune folosirea sacilor de box in combinatie cu puncte de mare intensitate.

Body Revolution

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Body revolution este un antrenament complet, total body utilizand agilitate, forta si rezistenta cardiovasculara si care  combina cu precizie puterea propriului corp, intervalele si pliometria.
Toate componentele antrenamentului Body Revolution o sa iti puna la test calitatile fizice si psihice intr-o maniera sigura si extrem de eficienta.

Hiit body flow

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Arta mișcării se îmbinată în lumea de fitness într-un antrenament de intensitate mare. Aceasta este o clasă care combină modelele de mișcare și un nou stil de coregrafie. Pregătiți-vă să vă conectați corpul și să atingeți obiective noi.

Ballet Workout

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Ballet Workout sunt exercitii care ajuta la modelarea si tonifierea corpului, sporeste flexibilitatea si rezistenta la exercitiile fizice. Este un program inspirat din Balet, Stretching, mixate cu secvente de echilibru, toate contribuind la imbunatatirea coordonarii neuromusculara si autocontrolului.

PILOXING SSP

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

PILOXING SSP - fusiune intre PILATES STANDING, BOXE si DANCE - program dinamic de inalta intensitate ce te ajuta in sculptarea si alungirea muschilor prin Pilates Standing, de a devenii puternic si agil prin combinatii de Boxe si influenta movimentelor Dance ce te face a“lose yourself “.
PILOXING KNOCKOUT - BOX, PILATES STANDING, KNOCKOUT - program ce iti testeaza rezistenza si forta fizica, explosivitate prin movimente plyo, functional, core-centric. Totul acesta Te pune K.O.

Nutrition knowledge and how to get it

Duminică, 13 Mai 2018 - 15:15 - 16:15

Vom discuta despre educația din domeniul nutriției, cine fare o directie pozitiva si adecvata, noile tendințe și direcțiile pe care nutritia le-a luat, ce mesaj trebuie transmis consumatorilor și cum, cine sunt cei mai buni receptori pentru aceste mesaje. Aflați cum puteți targeta corect mesajul pe baza studiilor dumneavoastra!

Athletic Performance training

Duminică, 13 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Alăturați-vă lui Matthew în această formare dinamică de performanță sportivă. Scopul sesiunii este de a explora viitorul în ceea ce privește puterea și condiționarea cu această clasă de pregătire pentru performanța sportivă. Veți lucra în mai multe planuri de mișcare prin utilizarea conceptelor 3D; această sesiune este potrivită pentru formatori, antrenori și sportivi care doresc să îmbunătățească performanțele atletice.

Kangoo Power

Duminică, 13 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea.  Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.
Puterea înseamnă forţă şi viteză.

Pilates; Mind-body, Core-Strength & Stability

Duminică, 13 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Invatati cum să faceți mișcări clasice de Pilates.
Acest antrenament se concentrează pe mișcările Pilates de bază într-un flux special pentru a crea energie și intensitate. Veți învăța să vă monitorizați respirația în timp ce învățați să efectuați exerciții tradiționale, cu aliniament corect, flexibilitate și echilibru, pas cu pas.

Insanity live

Duminică, 13 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

LIMITELE DE AZI sunt TRIUMFURILE DE MAINE

INSANITY® LIVE este un program provocator, focusat pe antrenament atletic de grup, conditie fizica, rezistenta cardio, forta si pregatit pentru orice nivel si conditie fizica a participantilor. Cu exercitii usor de urmat - intregul antrenament te va provoca, te va schimba si te vei simti in cea mai buna forma.

Este despre a lasa toate scuzele si totul ce te trage inapoi - si a te provoca sa-ti fortezi propriile limite. Pregateste-te sa eliberezi atletul din tine, iar Rustam voi fi acolo sa te ajute!

The Power of Concentration

Duminică, 13 Mai 2018 - 16:30 - 17:30

Cand iti doresti sa faci un lucru asigura-te ca dai 100%. Te astept sa participi la o experienta de neuitat, unde te voi ajuta sa iti depasesti limitele si sa intelegi cum te poti focusa doar pe un singur lucru. Te voi duce intr-o stare profunda de luptator inca de la inceput clasei si o sa am grija sa fie pe toata durata acesteia. Totodata te asigur ca finalul te va surprinde intr-un mod placut!
In aceasta clasa vom folosi doar exercitii care implica greutatea corpului deci tot ceea ce imi doresc este sa fii prezent 100%!

Inregistrare

Pentru informatii despre conventii

Viviana Badea

+40 727 347 761

Ionela Spinu

+40 735 559 251

Loredana Zoican

+40 735 559 252

Ana-Maria Corban

+40 785 120 414

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:


(citeste mai mult)

Inscrie-te acum!

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Unde sunt mai multi, si forta e mai mare!

Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa aiba alaturi cei mai buni parteneri la organizarea evenimentelor sale. Le multumim sponsorilor nostri, tuturor partenerilor si expozantilor care ne sustin in ridicarea standardelor de calitate din fitness-ul romanesc.

Pentru serviciul clienti si plati in numerar

Anita Cojocaru

+40 735 559 252

Pentru intrebari legate de Expo si sponsorizarea evenimentului

Veronica Alexe

+40 733 591 129

Pentru intrebari legate de inregistrare si plata

Iancu Andra

+40 735 559 251

Contact

Str. Putul lui Zamfir, Nr. 39,
Sector 1, Bucuresti

www.fitness-scandinavia.ro

Se proceseaza

Mesajul dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva secunde, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea acestui proces.

Succes!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim ca ne-ati contactat!

Eroare!

Mesajul nu a putut fi trimis. Va rugam incercati din nou. Daca eroarea persista, contactati echipa Fitness Scandinavia