Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Aprilie 2016 (1 postare)

Napolact BIO. Si te mentii in forma!

Vineri, 01 Aprilie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Produsele Napolact BIO sunt obtinute din laptele ecologic pur din inima Ardealului, locul in care vacutele pasc pe pajisti curate, unde solul nu este poluat cu ingrasaminte chimice. Produsele sunt pregatite cu grija din lapte de cea mai buna calitate, colectat numai de la fermele atent selectionate, pentru a-si pastra toate calitatile daruite de natura.
Retetele sunt simple, autentice, fara E-uri si alti aditivi, si incorporeaza tot ce are natura mai bun de oferit. Fie ca vorbim de sana, iaurt simplu, de baut, unt sau chefir, ingredientele folosite sunt laptele de vaca  provenit din productia ecologica, pasteurizat la temperaturi inalte, si din culturi lactice, atent selectionate.
Citeste continuarea